2020. dec 30.

Év végi F1rkálmány

írta: F1rka
Év végi F1rkálmány

Véget ért a móka mára, vagyis erre az évre. Sokat gondolkoztam, mi is legyen az idei év utolsó posztja. Rakjak ki egy, már régebben fiókban lapuló írást, vagy legyen valami új (kettőt is elkezdtem gépelni), de végül úgy döntöttem, nem bonyolítom túl.

Ez volt a F1rka blog első éve, és azt hiszem, jobbkor nem is indulhatott volna el ez a dolog. Volt már pár éve egy blogom, de idő hiányában az gyorsan abbamaradt. Most viszont kitartó voltam, és meg is lett az eredménye! Ezzel együtt végül kereken 100 nagyobb poszt lett az idei termés, és jó sok fb bejegyzés. Ehhez hozzájön még három cikkem a magyar motorsport oldalán, és néhány igencsak érdekes és tanulságos beszélgetés pár emberrel.

skysports-lewis-hamilton-sergio-perez_5218075.jpg

Volt pár kitünő vendégposzt, név szerint Oláh Krisztől, Bazsér Krisztiántól, Csabai Donáttól és Dombai Gábortól, mert a F1rkán mindenkinek helye van.

A Jenson Buttonnal és Pierre Gaslyval készült interjú fordítása, mert fontos, hogy magyarul ne csak kiragadott mondatok jelenjenek meg egy-egy hosszabb interjúból.

És persze exkluzív interjúk! Például a legnépszerűbb poszt az Egy F1-es kamionsofőr mindennapjai Garami Lászlóval (Több, mint 25 ezres olvasottságot hozott. Ez országos viszonylatban is elég komolynak tekinthető.), Mészáros Sándorral, aki az egyetlen magyar újságíró permanens akkreditációval, és Móni István sportfelügyelővel.  De nagyon népszerű volt többek között A (nem) könnyes búcsúk Maranellótól, a Hatalmi harc az F1-ben és az F1 sztorik mindhárom része is. 

fee0e20f87a5db4f397044f5523aa93d.jpg

Állandó rovat lett a Heti apró, mert az autósport nem csak az F1-ből áll és az Aktuális ügyek, ahol próbálkozunk kibogozni a szálakat, és tisztázni néhány dolgot. Na és ne feledjük, majdnem ezer követője lett a blognak a Facebook-on rövid idő alatt.

Volt pár nagyon népszerű fb bejegyzés, főleg az F1 leaks-ek, például Toto és Lawrence párbeszéde vagy Mattia vásárlása az autóboltban és a szezon végi 2020 című rövid bejegyzés is rekordot döntött a maga 678 lájkjával és 37 megosztásával.

És persze külön köszönet az Ang-Lia blog szerzőjének a lektorálásokért! J

Hogy mi lesz 2021-ben? Remélem, minimum ilyen jó F1 szezon! És remélhetőleg még több vendégposzt, még több interjúfordítás, és érdekesebb exkluzív interjúk. Az biztos, hogy egy igazi csemegével készülök nektek rögtön január elején. :)

Köszi az olvasást és a követést (ígérem, az Instagramon is aktivizálom magam jövőre)!

Boldog új évet mindenkinek!
F1rka

 

860baf2314707ebd97c81b49af61440c.png

Szólj hozzá

2020 vendégposzt F1 Mészáros Sándor Garami László Móni István